Serellenders

Nosferatu


© Geoff Coupe (CC BY-NC-SA 2.0)

Virallinen nimi Nosferatu Syntynyt 29.9.2015
Rekisterinumero VH16-011-0229 Rotu ja sukupuoli Hannover, ori
Säkäkorkeus 168 cm Väri Ruunikonkimo
Kasvattaja Josef Rein, Saksa evm Omistaja VRL-06904 & VRL-13822

valjakkopainotteinen, vaikea yhdistetty  /  täyttänyt 3v. 29.11.2015
❖   Hevosella on yhteensä 2 VVJ-sijoitusta.

luonnei. Rata v.d. Kraftwerk evm
hann - mkm, 164cm
ii. Strauss Scalamin evm
hann - m, 172cm
iii. Dark Waldal evm
holst - m, 175cm
iie. Athena's Layla evm
hann - vrn, 162cm
ie. Metropolis evm
hann - rnkm, 164cm
iei. Shadowmaker evm
hann - m, 170cm
iee. Araquiel evm
holst - rnkm, 163cm
e. Nadja v.d. Dietrich evm
hann - trn, 168cm
ei. Fritz v.d. Dietrich evm
hann - rt, 164cm
eii. The Blind Lover evm
trak - rt, 164cm
eie. Dopiara v.d. Dietrich evm
hann - rt, 162cm
ee. Nalya v.d. Dietric evm
hann - m, 164cm
eei. Dulanth xx evm
xx - rt, 163cm
eee. Carolth The Mysterious One evm
hann - m, 161cm

Isä, Rata v.d. Kraftwerk, oli mustankimo keskikokoinen ori ja Krafwerkin tallin silmäterä. Se jäi emänsä (Krafwerkien menestynein tamma) ainoaksi jälkeläiseksi ja täytti loistavasti sille jätetyt saappaat! Rata kisasi menestyksekkäästi lähinnä valjakkoajossa, mutta starttasi myös vaativan tason kouluratoja muutamia eläessään. Rata jäi varhain eläkkeelle kilpailu-uraltaan, mutta ori sai sitäkin enemmän tammoja painotuslajiin katsomatta. Sillä astettiin jopa estetammoja! Valjakko-oreissa valinnanvara oli pientä, ja eläessään Rata olikin useana vuotena tilastojen kärjessä. Ori on täyttänyt odotukset myös isäorina, sillä se on periyttänyt hyvää luonnetta, rakennetta ja liikkeitä. Jälkeläiset ovat olleet myös lähes poikkeuksetta isäänsä isompia!

Isänisä Strauss Scalamin oli musta, joustavaliikkeinen kouluhevonen. Ratsastettavuudeltaan ori oli vaativa ja sai menestystä vain yhden ratsastajan kanssa kisatessa, joten oria ei koskaan tarjottu jalostukseen suurelle yleisölle. Jälkeläisilleen ori periytti hyviä liikkeitä, rakennetta ja hieman katala luonnekkin jäi pois. Jälkeläisistä on kasvanut komeita ja toimivia hevosia erityisesti käyttöön ja orin vanhuusvuosina monet harmittelivat kuinka oria ei tullut tarjottua useammalle tammalle.

Isänemä Metropolis oli ensimmäinen Krafwerkin talliin hankittu hevonen, joka pääsi niittämään menestystä valjakkokentiltä. Ja sitä menestystä myös tuli, niin paljon että kisaura venyi 16-vuotiaaksi saakka! Kimon kisamenestyksen varjopuolena ensimmäinen varsominen venyi aina 17-vuotiaaksi saakka ja vaikka tamma tuli helposti kantavaksi, varsominen ei sujunut ongelmitta - Metropoliksen kohtu repesi eikä sitä voinut enää käyttää jalostukseen. Omistajien helpotukseksi varsa oli terve ja Metropolis huolehti siitä hyvin. Ainokaisen varsansa jälkeen Metropolis jäi viettämään eläkepäiviä tallin lemmikkinä.

VVJ valjakkoajo, vaikea yhdistetty yksilöille Yentel ponies 23.02.2016 4/30
VVJ valjakkoajo, vaikea yhdistetty yksiköille Breandan 29.12.2015 4/16

00.00.2015: Kuulumisia
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse consequat ligula vehicula tortor convallis vestibulum. Aliquam pretium nunc eget odio blandit ornare. Cras nec massa ac lacus bibendum rhoncus in et erat. Sed a dolor arcu. Cras at lectus lorem, ac volutpat tellus. Curabitur sit amet ultrices arcu. Curabitur eu libero sed nibh laoreet commodo. Suspendisse tincidunt turpis vel leo adipiscing venenatis. Nunc id magna sit amet velit condimentum lobortis eu vitae dolor.

00.00.2015: Kuulumisia
Aliquam erat volutpat. Aliquam magna nibh, posuere vitae blandit non, malesuada eget arcu. Morbi at arcu ac arcu placerat convallis et nec mauris. Cras blandit pretium odio, id facilisis sapien sodales at. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Duis tincidunt erat a odio commodo feugiat. Praesent sit amet nisl vel nibh mattis molestie. Curabitur imperdiet tristique ligula ac condimentum.